|
Tips när du bakar paj
![]()
Kommentar av
osignerat
12 april 2021
Hur vet jag när pajen ”har stannat” ? ![]() ![]()
Kommentar av
osignerat
20 januari 2019
100 g smör 2,5 dl vetemjöl 1 msk vatten ![]() ![]()
Kommentar av
Mia
27 november 2016
Om man fryser det ogräddade pajskalet och gräddar det när det är stenhårt håller det också formen fint. ![]() ![]()
Kommentar av
nell
27 december 2015
Hållbarhet för kallrökt lax ej vakumpackad ![]() ![]() Kommentar av
osignerat
27 augusti 2013
27 aug.2013 Har aldrig gjort en paj förut, men denna pajen blev en lyckoträff. Tog i lite starkare kryddor o efter 45 min var den klar! En ren tillfällighet att jag gick in på denna sidan men det skall jag fortsätta med. Mvh Anne ![]() ![]() Kommentar av
osignerat
16 april 2013
Hej! Jag hade tänkt bjuda på en mängd olika pajer när jag fyller femtio.Jag vill inte hålla på så mycket den dan... Kan man göra pajer i förväg och frysa in? Blir dom bra att värma i ugn när det väl är dags sen? Är det några pajer som är bättre eller sämre att i så fall frysa in? Mvh Bjarne ![]() ![]() Redaktionens kommentar
![]() Kommentar av
Christina K
5 april 2013
Jag som hatar att laga mat och vägrar att läsa en kokbok. Men den här är så väldigt bra sidan! Jag har en fråga och undrar. Jag vill göra en grönsakspaj med "Findus" påse med ärter, majs och paprika. Vad ska jag tänka på. Kan jag bara hälla på pajdegen direkt och hur länge kan den grädda i ugnen, varmluft eller? ![]() ![]() Redaktionens kommentar
![]() Kommentar av
Daniel
18 oktober 2012
kan man förbereda en minipaj så pass mycket att man bara behöver värma den i ugnen i 5-10 minuter utan att den blir torr? Några tips hur jag ska göra och hur lång tid minsta möjliga tid är? ![]() ![]() Kommentar av
Lena
3 september 2012
kan man frysa ogräddad pajdeg? ![]() ![]() Redaktionens kommentar
Äldre kommentarer
|
|
behöver aluminiumformen smöras när man gör paj i den