![]() ![]()
ChevrepajEn god paj på smakrik getost. Passar lika bra serverad kall som varm! En perfekt buffé- eller utflyktspaj.
Du behöverUtöver pajdegen:
Pajdeg
Gör en sats pajdeg efter något av grundrecepten: Gör så härFörgrädda pajskalet 5-10 minuter i cirka 200 grader. Vispa samman ägg, mjölk och kryddor. Pressa vitlöksklyftan och vispa ner den tillsammans med tomatpurén. Skiva löken i tunna skivor. Smula chevre och lägg osten jämnt i botten på det gräddade pajspaket. Häll äggstanningen över osten och grädda pajen i 225 grader i cirka 20 minuter. Ta ut pajen och strö den rivna osten över pajen. Grädda i ytterligare fem minuter, tills pajen är fast och fått fin färg. Strö över grovmalen svartpeppar och servera med sallad.
» Se även våra tips om hur du lyckas med den perfekta pajen!
![]() ![]() ![]()
|
|