TacopajBästa kryddningen ordnar du själv!
Du behöverUtöver pajdegen:
Färs
Täcke
Pajdeg
Kommentar av
Kristina
20 augusti 2013
Hej, vi gjorde den med sojafärs, det gick jättebra. Mild och god kryddning, vill man ha mera sting får man krydda mer, tex med chili. Kommentar av
Kurt
21 februari 2013
Den blev något vattnig när jag gjorde den. tror inte det är receptets fel utan jag skulle nog ha kokat bort lite mer vatten när jag slog över vatten/pure-blandningen. Annars var pajen supergod! Kommentar av
Vi på Eriksberg
3 februari 2013
Min första egenbakade paj. Smakade MERA! Hustrun och jag åt upp hela pajen samma dag! Så god var den.
Redaktionens kommentar
Vad härligt att höra! Grattis till framgången - det är början på något stort!
MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! HonungHonung sätter smakHonungens användningsområden är många. Såväl i honungsbullar som i chokladkaka höjer den smaken flera snäpp. Som pålägg till scones är honungen oslagbar - eller i honungsscones! I allt från dressing till lasagne via tomatsoppa hör honung hemma. Små mängder gör stor skillnad. Och inte smakar det sämre för att biodling bidrar till den biologiska mångfalden - smakrik måltid! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|
Hade en fest med 4 pajer, denna blev avgjort mest uppskattad!