![]() ![]() Mager pajdegDetta receptet är inskickat av en av våra läsare, Axel Ekenstierna. Han använder sin pappas recept som han kallar "Magnus Pajdeg". Tack för att du delar med dig av receptet, Axel! Du behöver
Gör så härHacka samman smör och mjöl tills smöret är finfördelat. Tillsätt vattnet och knåda ihop till en slät deg. Lägg degen svalt en stund innan du kavlar ut den. Degen kan vara lite svårare att kavla än en deg på fint mjöl. Ibland kan man behöva lite extra mjöl. Degen räcker väl till en normalstor paj på cirka 26 cm i diameter. Förgrädda pajskalet i cirka 10 minuter i 200 grader. » Se även våra tips om hur du lyckas med den perfekta pajen!
![]() ![]() 11 juni 2009
För hur många personer är paj degen? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 30 maj 2010
Är grahamsmjölet jätteviktigt i denna pajdegen? Eller kan man skippa det o bara ta vetemjöl? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 november 2008
Hej! kan du inte lägga dit hur länge den ska vara i ugnen här. Receptet känns inte riktigt komplett. Det är första gången jag ska göra paj, det kanske är vedertagen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Vilken bra paj sida! Tack för den.