Tid för kycklingfilé i ugn?
Hur lång tid ska en kyckling file vara inne om den är tinad?
- Moa
Det går inte riktigt att svara på. Tiden beror på tjocklek, värme mm. Men om du använder en termometer ska den visa på 72 grader i mitten. Då är köttet genomstekt. Någonstans mellan 12-20 minuter i ugn på cirka 200 grader kanske kan vara en utgångspunkt. Kommentar av
Émilie
5 juli 2013
Mitt tips är att sänka temperaturen till ca 125 grader. Tar längre tid men kycklingen blir mycket saftigare så! MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! GlassMera glass!Finns det något godare än glass? Yoghurt- och saffransglass känns lyxigt och friskt! EfterrätterBaka en cocoskaka i helgen!Cocos passar fint i en mängd olika rätter, från grytor och soppor till drinkar eller kakor. Smaken är lite sötaktig och går bra att kombinera med olika typer av smaker. Nu finns ett helt nyskapat recept på en god cocoskaka som passar fint både som efterrätt och till fika. Servera i tunna skivor till ett gott te, eller varför inte tillsammans med glass och fruktsallad till efterrätten? Dessutom blir den bara godare när den fått vila över natten! Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar