Frysa paj?
Går det att frysa paj? Hur gör jag bäst för att tina upp dem sedan i så fall?
- Martina
Hej Martina! Jo, det går ofta bra att frysa paj. Den brukar ibland bli lite smulig i pajskalet, speciellt den på grövre mjöl. Och ibland kan fyllningen "lösa upp" pajbotten. För att undvika det brukar jag tina paj över natten i kyl och sedan värma. Ett annat sätt att att värma pajen direkt från frysen, det fungerar också. Men då tar det förstås längre tid och man får sänka temperaturen lite. Lycka till med pajen! MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! LasagneSmakfull pastaEn ångande lasagne höjer värmen och ger helgkänsla! Gör en god klassiker eller hitta en ny favorit. Mat för småHemlagad mat åt alla barn!
Riktigt bra mat är viktig tidigt i livet. Förutom att det är enkelt att laga själv sparar hemlagat också pengar. Vi ger dig råd och inspiration så du kan komma igång! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|