Ost- och skinkpaj
Förgrädda pajskalet 5-10 minuter i cirka 200 grader.
Kommentar av
osignerat
13 januari 2012
Supergod paj! Hur ska man få stanningen att bli mer fast?
Redaktionens kommentar
Prova med grädde istället för mjölk, och minska eventuellt mängden något. Lycka till!
Kommentar av
SuzyQ
25 juni 2011
supergod paj den kommer jag att göra ofta Kommentar av
osignerat
6 juni 2011
bra men med ett recept utan skinka skulle kunna finnas Svar av
31 juli 2011
Det är sannolikt fullt möjligt att bara exkludera skinkan vid tillagning. Kommentar av
Linnéa
31 mars 2011
Hade nog haft lite broccoli i den också men annars ett recept som jag starkt rekommenderar! MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Enkel festmatViltskav till mer än bara grytor!Färdigt renskav är den lätta vägen till lyxiga vilträtter på några minuter. Allt från renskavspytt till klassisk viltgryta passar både helgkväll som vardag! SconesOst- och olivsconesOst- och olivscones blir en matig fika! Eller ett gott tilltugg till salladen. SurdegsbrödHembakat med klass
Surdegsbakandet stannade inte vid att bli en våg. Det är en alldeles för bra metod för att glömmas bort! Vi hjälper dig komma igång med din egen surdeg så du kan baka allt från grovt rågbröd med russin till ljust formbröd. Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|
Godaste pajen!!! Lyxar till det med Västerbottenost för mer smak! Rekommenderas varmt!