Det här receptet kommer från en av våra läsare. Har du också ett bra pajrecept att dela med dig av? Gör som Mine och skicka ditt recept till oss och få det publicerat! Tack Mine för tipset! Kall avokadopajDu behöverUtöver pajdegen:
Gör en sats pajdeg, till exempel från efter något av grundrecepten och förgrädda den. Gör så här1. Skala och kärna ur Avokadon, lägg dem i matberedaren. Rekomenderar garnering.Pajen smakar ljuvligt men är inte vacker utan garnering. Garnera därför med till exempel avokado, paprika, räkor och lax. » Se även våra tips om hur du lyckas med den perfekta pajen!
Kommentar av
Love
14 mars 2010
Idag är det Pi-dagen, så idag blir det paj! Hoppas den är god.. Kommentar av
osignerat
7 september 2009
kanongott Kommentar av
Carina A
19 mars 2010
Denna pajen är fantastiskt god. Ha gärna på räkor för det gör susen! Kommentar av
Janna
21 maj 2010
Kan man frysa in den? Om inte, hur länge är den fräsch i kylskåpet?
Redaktionens kommentar
Detta är nog ingen paj som passar att frysa. En natt i kylen klarar den däremot om den är inpackad.
Kommentar av
Linnéa
15 januari 2009
Detta lät supegott!! Ska prova nån gång, verkar lite bökigare än tex köttfärspajen, så den lagar jag idag:) Nästa gång åker matberedaren fram, då ska jag testa denna paj. Kommentar av
Catherine
26 oktober 2010
Hur länge bör den stå kallt? I kylen? MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! HelgmenynMoussaka till helgenEn ångande moussaka är riktig helgmat, perfekt att laga åt många och lätt att göra! Alla hjärtans dagKärlek från köketDet finns många sätt att visa kärlek på. Ett alldeles utmärkt är att baka söta, rosa dammsugare till dem man tycker om! PajreceptBekväma pajer
En smidigare maträtt än paj är svårt att tänka sig. Möjlig att fylla med det du har hemma och variera i det oändliga. Tål att lagas i förväg och värmas när gästerna kommer. Perfekt att ha i frysen när det är bråttom. Självklar på buffén, som lunch, till helgmiddagen… De flesta pajer går dessutom att äta både varma och kalla – bra matsäcksmat. Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Gjorde denna paj för min fästmös födelsedagskalas, och den tog slut i ett nafs! Hann inte ens smaka på den själv... men den fick många positiva kommentarer i alla fall!
Garnerade med en ganska riklig mängd räkor, och lät inte pajen stå kallt innan servering vilket inte verkade vara något problem. Jag äger ingen matberedare heller, så vad jag gjorde var att jag grovrev löken och pressade vitlöken i en bunke, hade i avokadon och mosade alltsammans med en potatismosare. Sen substituerade jag chilin med chiliflakes och rörde i resten av ingredienserna. Enorm hit!