Pajfyllningen rinner över!
Hej! Har köpt enportionsformar till att göra paj men alltid rinner fyllningen över kanten. Jag lägger i svamp och skinka och sedan har jag läst 1 ägg och 1 dl grädde och sedan ost men all rinner då över. Hur mycket äggstanning ska man då ha i?
- emma
Nu vet jag inte hur stora formar du använder. Men om du har 1 ägg och 1 dl grädde i varje form så låter det som rätt mycket stanning. Det finns ju små portionsformar och då är det för mycket med 1 dl grädde. Om det alltid rinner över skulle jag provgrädda en form med cirka 1/2 av den mängden. I alla fall om du ska få plats med skinka och ost också. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! ViltfärslimpaVilt ger smakenFärs förvandlas alltför oftast till pastasås. Men viltfärslimpa passar både som varmrätt och till snittar. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Hembakat bröd
Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd?
Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Pajrecepten fungerar inte! Det kommer inte upp några recept. Panik! Tänkte göra pajer härifrån idag