Förbereda pajen dagen innan?
Kan man fixa pajen dagen innan med förgrättat pajskal och lägga den i kylskåpet med stanningen i och sen nästa dag grädda den? :)
- Sandra
Det är bättre att förvara skal och stanning separat i kylskåpet för att sedan hälla samman dem strax före gräddning. Risken är annars att stanningen blöter upp pajskalet. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! LasagneSmakfull pastaEn ångande lasagne höjer värmen och ger helgkänsla! Gör en god klassiker eller hitta en ny favorit. Glutenfria kakorGodaste kakorna utan glutenGlutenfritt är varken tråkigt eller torrt. Glutenfri nougatkaka slår de flesta i samma klass. SconesFika om 15 minuterScones är ett lätt sätt att snabbt ordna nybakat. När du får oväntade gäster, som söndagsfrukost eller till mellanmål en vardag. Bröden är enkla att variera och smaksätta om du tröttnat på klassiska scones. Gör chokladscones, morotscones, ostscones eller matiga scones med fetaost! Kanske en plåt mjuka och söta vaniljscones till fikat? Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Frukostbullar
Morotsbullar
Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
|
|