Förbereda pajen dagen innan?
Kan man fixa pajen dagen innan med förgrättat pajskal och lägga den i kylskåpet med stanningen i och sen nästa dag grädda den? :)
- Sandra
Det är bättre att förvara skal och stanning separat i kylskåpet för att sedan hälla samman dem strax före gräddning. Risken är annars att stanningen blöter upp pajskalet. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! ViltfärslimpaVilt ger smakenFärs förvandlas alltför oftast till pastasås. Men viltfärslimpa passar både som varmrätt och till snittar. GrötNya bättre frukostvanorVi är ganska så bestämda när det gäller våra frukostvanor och har svårt att ändra oss. Fil, mackor, kokt ägg, och så gröt... Glamourös kan man inte kalla grötskålen men den har en särskild plats i våra hjärtan. Skaffa försiktigt nya vanor med blötlagd gröt som får tuggmotstånd av solrosfrön och torkade aprikoser, eller prova slät skrädmjölsgröt som smakar härligt nötigt. Vinn ny mark på frukostfronten! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Frukostbullar
Morotsbullar
Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
|
|