![]() ![]()
Hur får jag pajen att bli fastare?
![]() Mina pajer brukar bli så vattninga, och botten blir alldeles svampig - har du några bra råd för att lyckas bättre?
- Linus
![]() Var noga med att förbaka botten ordentligt innan du lägger i stanningen. Välj gärna en "torrare" fyllning - om du till exempel använder frysta grönsaker i pajen, så var noga med att tina och låta dem rinna av innan du lägger dem i pajen. Ännu ett tips är att lägga i ett extra ägg i stanningen så blir pajen fastare. Lycka till! ![]() ![]() 19 maj 2010
hej jag har ta bakpulver 1tsk i pajen inte i degen sen kan du glömma att förbaka skalet allt på en gåbg snabbt och enkelt mvh sandra ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
pensla pajskalet med ägg direkt efter förgräddningen, då blir det en skyddande hinna mellan skal och fyllning och skalet håller sig torrt och fint.