Fylla gräddad pizzabotten i efterhand?
Kan man göra pizzabotten färdig gräddad och ta upp och bara lägga på det man vill ha på?
- carina
Jag hoppas jag förstår din fråga rätt: Om bottnen är färdiggräddad och fyllningen läggs på efteråt blir det kanske ingen pizza i vanlig mening, men säkert gott ändå! Eventuellt kan du stoppa in den i ugnen innan den ska ätas och låta osten smälta och få lite färg, om du vill ha ost på. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Mors dagKlassiska kakor till Mors dagPå söndag, i slutet av blommande maj firar vi Mors dag med klassiska bakverk som chokladsmakande drömrulltårta, fylld med härlig smörkräm. FrukostbullarFrukostbullarna som får dagen att lyfta!
Frasiga frallor kan smaka fantastiskt. Men många av oss föredrar lite nyttigare frukost till vardags. Med hembakade frukostbullar kan du enkelt baka nyttigt och gott. Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|