Fylla gräddad pizzabotten i efterhand?
Kan man göra pizzabotten färdig gräddad och ta upp och bara lägga på det man vill ha på?
- carina
Jag hoppas jag förstår din fråga rätt: Om bottnen är färdiggräddad och fyllningen läggs på efteråt blir det kanske ingen pizza i vanlig mening, men säkert gott ändå! Eventuellt kan du stoppa in den i ugnen innan den ska ätas och låta osten smälta och få lite färg, om du vill ha ost på. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! ViltfärslimpaVilt ger smakenFärs förvandlas alltför oftast till pastasås. Men viltfärslimpa passar både som varmrätt och till snittar. BrödreceptUtflykt!En picknickkorg utan bröd känns aldrig komplett. Vid sidan av de kalla pannkakorna och pajen är en god baguette eller gott franskbröd aldrig fel. För den som vill vara mera klassik är mjuka hålkakor, tekor eller ett saftigt, skållat rågbröd alla goda val. Plockat med grillen? De bästa korvbröden och hamburgerbröden bakar du naturligtvis själv! Då var utflyktsmaten ordnad, nu hoppas vi bara på fint väder! Hembakat bröd
Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd?
Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|