Kryddig korvpajEn god och robust paj. Du behöver
PajdegGör en sats pajdeg efter något av grundrecepten: Gör så härFörgrädda pajskalet 5-10 minuter i cirka 200 grader. Fincka löken och fräs den lätt i olja, tillsätt svampen i mindre bitar eller skivor. Låt steka på svag värme tills allt mjuknat.
» Se även våra tips om hur du lyckas med den perfekta pajen!
Svar av Greta
10 augusti 2012
Hoppsan, skrev fel. Menar kommentarer, man blir ju så gammal med tiden, där skrev jag iallafall inte fel Kommentar av
G.K
28 november 2009
Den ska jag pröva, verkar god. Kommentar av
TK
15 december 2009
Jag har två såna här pajer i ugnen nu, var riktigt roligt att göra. Återstår att se hur det smakar. Hade ingen kryddig korv utan tog det jag hade - vanligt falukorv. :)
Redaktionens kommentar
Då hoppas vi den smakar utmärkt!
Kommentar av
TK
17 december 2009
De blev båda mycket uppskattade! :) Pojkvännen åt och åt och åt! *skrattar* Kommentar av
MTP
4 november 2010
Riktigt god! Rekommenderar starkt! MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Mat på minuterNyttig snabbmat med fisk och grönt till vardagsSvårt att slita dej fri från julhelgens matfester? Laga snabb och god couscouspytt med lax och fänkål på några minuter! Baka med äpplenÄppellängd med honung!Äpplen passar till mer än paj eller mos. Prova vetelängd med honung och mandel! ViltskavVildare matlagningVilt är ett klimatsmart alternativ som dessutom ger mycket smak. Låt viltmatlagningen bli en del av vardagen i en härlig pasta carbonara med renskav, som spetsas med enbär! En klassisk viltskavsgryta blir en rustik festmåltid tillsammans med pressad potatis och grönsaker. Välkommen till ett lite vildare kök! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|
Jag har just lagt in den i ugnen. Vi får se hur det blir, väldigt positivt enligt alla komentarer, återkommer.